Rusancom peste 40 ani experiență

Design Vestimentar

Design & Dezvoltare Produs

Design Creativ & Tehnic
Fișa Tehnică
Dosar Tehnic Produs
Info Costuri

Proiectare

Construcție Tipar
Modificare Tipar
Digitizare
Gradare
Încadrare
Conversie
Plotare

Producție

Probe de test
Prototipuri
Seria zero
Colecții la cerere
Producție de serie

Consultanță, Planificare & Sourcing

Indicații de design
Bugetare
Planificarea achizitiilor
Materiale și accesorii
Fabrici
Printare & Brodare
Furnizori

1. Creații personalizate, unicat

Atelierul M Fashion este un atelier Exclusivist, conceptul bazându-se pe rochii unicat, create la comandă pentru evenimente speciale. Creațiile sunt personalizate și denotă un aspect fundamental al stilului abordat : eleganța.
Fiecare își poartă haina în felul propriu și personal.

Fiecare doamnă sau domnișoară care își dorește ceva deosebit și special , va găsi la M Fashion încrederea că va fi frumoasă, indiferent de alegerea făcută, aici fiindu-i acordat tot suportul.

Moda nu se bazează doar pe inspirație și talent ci și pe cunoaștere. Trebuie stăpânite noțiuni de limbaj plastic, desen și cromatică, anatomie umană, proporții, volumetrii, tehnologie și construcția tiparelor, diverse texturi, țesături și accesorii.

2. Colecții proprii pentru brandul M Fashion
Brandul M fashion exprimă feminitate, inovație și modernism.

Colecțiile pentru brandul M fashion au ca sursă de inspirație anumite perioade din istorie, muzică, artă sau cultura în spiritul și estetica brandului. Acestea sunt orientate îndeosebi spre ținute de gală și pentru evenimente speciale dar spre casual și pret a porter.

Brandul M fashion se adresează femeilor contemporane, feminine care trăiesc cu pasiune, este puternică și totusi sensibilă, hotărâtă și visătoare în același timp, frumoasă atât la interior cât și la exterior!
Calitatea a fost definită prin gradul de satisfacție al consumatorului și este orientată spre produs, spre proces tehnologic, spre beneficiar și spre costuri.
Materia primă folosită, de o calitate superioară, ajunge în mâinile dibace ale personalului nostru calificat care, ajutat de dotările tehnice de ultimă generație, prinde viață și se conturează sub forma unor colecții vestimentare de sezon, la prețuri accesibile.

Colaborarea designerului Raluca Crăciun cu echipa M Fashion a început în anul 2007. Lucram în aceeași formulă, cu aceeași oameni, aceleași mâini dibace, de mai bine de 10 ani, atelierul fiind pentru noi a doua casă.
Deși pentru a fi designer vestimentar trebuie mult talent, acesta trebuie cizelat într-un cadru formal. Ca să întelegi principiile artistice ale designului, respectiv grafica aplicată, noțiuni de coloristică, cunoașterea procesului tehnologic în industria de îmbrăcăminte, dezvoltare ideiilor creatoare, trebuie studiată Arta și Designul vestimentar în școli specializate.
Imaginație, precizie, gândire independență și capacitatea de a lucra în echipă sunt necesar unui designer vestimentar. Designerul vestimentar este deseori confundat cu croitorul, deși diferă de el prin multe elemente. Designerul este persoana care trebuie să aibă puterea să transpuna o viziune într-o schiță, într-un tipar sau într-o piesă vestimentară, să poată stabili o interacțiune între material, corp și societate.

Frumusețea meseriei de designer vestimentar consta în faptul că moda este o ramură a artei care lucrează cu omul și pentru om. Ca artist ești liber să creezi, să reinventezi, să transformi vechiul în nou, să te joci cu culorile, cu volumele, cu texturile, să dai viață unor idei, să creezi un dialog prin vestimentatie.

Desenul de modă este o parte esențială a unui proces de creație complex și, cu răbdare și perseverență poate deveni o unealta rapidă și precisă de exprimare. Un crochiu de modă redă cu precizie inspirata momentului, e în același timp o unealtă vie și graitoare, dar și o informație completă pe baza unei cunoștințe de formă, volum, și de proporții. Crochiul este schitarea spontană a unei ideei, fie pt a fi fixată de imaginarul unui creator, unde formează și proporțiile sunt desenate până sunt înțelese și simțite de creion, fie pt a explica cu precizie o formă, o textură, o mișcare.

Design & Dezvoltare Produs

Consultanță specializată în design de la crearea conceptului până la realizarea produsului final:

✓ Design Creativ & Tehnic
✓ Fișa Tehnică
✓ Dosar Tehnic Produs
✓ Info Costuri

Consultanță, Planificare & Sourcing

✓ Indicații de design și Bugetare
✓ Planificarea achizițiilor
✓ Materiale și accesorii
✓ Fabrici și Furnizori

Oferim Calitate

Deținem certificare ISO și folosim sisteme de urmărire și control al producției

Capacitate mare de producție

Avem 5 hale de producție și peste 400 de angajați, peste 2 milioane de produse anual

Ne ocupăm de tot

Te ajutăm în tot procesul de producție, de la proiectare, materiale, producție și livrare

Asigurăm produse premium, care corespund standardelor

Contactează-ne