Rusancom peste 40 ani experiență

Despre Noi

despre noi

Peste 40 de aniexperiență în industria textilelor

Experiența de peste 40 de ani în industria textilelor își are începutul cu trei generații în urmă, când totul s-a construit cu meticulozitate, având ca ingrediente de bază mașina de cusut și pasiunea pentru antreprenoriat. Păstrând aceleași ingrediente, activitatea noastră continuă și astăzi, în mijlocul Transilvaniei, unde producem și oferim servicii premium, după cum spun chiar clienții noștri.

0
Ani Experiență
0
Hale de Producție
0
400 Angajați
0
Peste 2 milioane de produse livrate pe an
0
Ani Experiență
0
Hale de Producție
0
400 de angajați
0
Peste 2 milioane de produse livrate pe an

Compania noastră deține cinci hale de producție dotate și utilate conform standardelor europene, în care-și desfășoară activitatea peste 500 de persoane: ingineri, designeri, proiectanți, tehnicieni și muncitori în industria de confecții.

De-a lungul activității, am reușit să satisfacem cerințele unui portofoliu diversificat de clienți în producția de tip LOHN: echipamemte de protecție și medicale, uniforme militare, huse cargo și auto, confecție grea și confecție ușoară.

Pe lângă colaborările pe care le avem, producem și comercializam îmbrăcăminte de bărbați, damă și de copii, sub brandurile proprii: Malvina și M Fashion.

Toată activitatea de până acum, susținută de dedicarea tuturor angajaților, a reușit să ne poziționeze într-un pion relevant în domeniul confecțiilor textile. Și nu ne oprim aici. Avem în prezent acțiuni și obiective noi, ce vor duce la dezvoltarea companiei, despre care sperăm să puteți afla și beneficia cât mai curând.

Calitate

Rusancom folosește Gsystems Production Control – un sistem de urmărire și control al producției destinat confecțiilor textile.

Compania a investit și folosește utilaje moderne în toate domeniile și categoriile de producție textile: mașini de cusut PAFF, DURCOPP, ADLER, BROTHER; mașină de croit RIMOLDI NEKI asistată de calculator; sisteme de croit automate GEMINI CAD System.

Certificate

Compania deține certificările ISO 9001:2015 pentru categoria „Producția de haine de protecție, design, producție de vânzare produse textile”.

rusancom

Clienții noștri

Asigurăm produse premium, care corespund standardelor

Contactează-ne